Un studiu arata ca o femeie trece prin aproximativ 3 relatii serioase pana ajunge sa gaseasca barbatul ideal, deci inevitabil acestea trec prin minim 2 despartiri, de multe ori devastatoare.
Perioada de dupa despartire este cea mai grea sustin psihologi, de aceea cu ajutorul acestora va vom prezenta 10 lucruri pe care trebuie sa le faci pentru revenii la o viata minunata.

 1 Schimba toate lenjeriile de pat
Arunca toate lenjeriile vechi de pat pentru a elimina energia negativa din dormitor. Schimband lenjeriile vechi de pat cu unele noi, vei creea o atmosfera de nou in viata ta si  te va ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada


2 Fa-ti abonament la sala de fitness
Daca nu ai abonament atunci este obligatoriu sa-ti faci unul, deoarece exercitiile fizice te vor ajuta nespus de mult pentru a trece peste aceasta perioada. Corpul in timpul exercitiilor fizice produce in cantitati mai mari hormonul fericirii, plus la sala de fitness iti vei face prieteni noi cu care sa socializezi, proces esential care te ajuta sa-l uiti pe fostul iubit


3 Rasfatati-va la salonul de machiaj
Reinprospatandu-va look-ul va ajuta sa va simti mult mai sexy si sa va doriti ceva nou de la viitorul dumneavoastra. Plus veti atrage toate privirile catre dumneavoastra ceea ce este foarte bine pentru ca va veti recapata increderea in dumneavoastra.


4 Lasa gandul sa-ti zboare asupra despartiri dar nu mai mult de 15 min
Majoritatea femeilor incearca din rasputeri sa nu se ingandeasca la faptul ca s-au despartit de fostul iubit, si ca acum sunt singure, fapt care este nu ajuta la nimic. Creierul face conecsiuni fata de trecut si fata de momentul despartiri special pentru ca tu sa analizezi si sa te impaci cu ideea. Astfel daca gandul iti zboara catre aceaste lucruri incearca sa le confrunti si sa le analizezi dar nu mai mult de 15 min


5 Tereapia de 30 de zile
Incearca din rasputeri sa nu te intalnesti cu fostul iubit si evita momentele in care te=ai putea intalnii accidental timp de 30 de zile. In aceste 30 de zile incearca sa iti acorzi tie pe cat se poate tot timpul.


6 Scapa de orice frantura legata de el
Spionatul fostului iubit nu face decat sa inrautateasca situatia, asa ca sterge-l din lista de chat, sterge-l din lista de prieteni de pe facebook, si chiar si din telefon.


7 Socializeaza
Desi parca lumea ta era in jurul fostului iubit, nu uita ca ai si alti prieteni, acestia sunt ce care te vor ajuta sa treci peste perioadele grele , si prin socializarea alturi de ei. 


8 Redescopera-ti increderea in tine
Cum poti face asta? Simplu facand ceva nou, ceva ce iti era frica pana acum, ia lectii de snowbord, sari cu bagijumping , ia lectii de dans etc.

9 Ia-ti un prieten patruped
Cercetatorii sustin ca interactiuniile cu animalele ajuta nespus de mult la trecere peste obstacolele despartirii. Daca nu aveti posibilitatea de a cumpara sau tine un animal in casa puteti pentru o perioada de timp sa va oferiti voluntara la un adapost de animale


10 Ia-ti o vacanta
Ultimul pas care ar fi de facut pentru un remediu complet, ar fi o vacanta intr-un loc exotic. Scopul acestei vacante este defapt un restart si punerea pe picioare pentru noul drumul in viata.

Anunturi
Anunturi
^ Top